Za Žene – Sigurna kuća Istra – odgođeno


Sukladno preporukama Stožera finalnu večer projekta Za žene koja se trebala održati 12.ožujka u galeriji Vincent iz Kastva u Ink odgađamo do daljnjega. Humanitarna akcija time trenutno nema svoj finale, no neće izgubiti na važnosti a odgoda u ovom trenutku može biti izuzetno važna. Družiti ćemo se uskoro. Sigurni smo da razumijete i hvala vam na tome

Godine 2016. udruga MedulinArt odlučila je pokrenuti humanitarnu akciju za Sigurnu kuću Istra koja brine o žrtvama obiteljskog nasilja. 2020. peta je godina ove akcije pa smo odlučili priču proširiti i što glasnije poručiti Stop nasilju! Predstavnik medija, za kojega se izradio personalizirani nakit udružen je sa fotografom pri čemu su nastale predivne fotografije. U ovoj priči uključeno je 35 medijskih predstavnika, 27 fotografa i 27 rukotvoraca unikatnog nakita.
Pozivamo vas na finalnu izložbu nastalih fotografija koja će se održati u galeriji Vincent iz Kastva u Istarskom narodnom kazalištu u Puli (1. kat), 12. 3. 2020., četvrtak, 19 sati.
Naši glazbeni gosti su Udruga Sakramenski, grupa Nola i Elis Lovrić.

photo&concept: Ivana Demarin, Il Trovatore