Pozivnica

Poštovane/i,

Udruga MedulinArt Vas poziva na završnicu našeg ovogodišnjeg projekta „U fokusu – Žena“, koja će se održati 16. studenog 2023. s početkom u 18 sati u Multimedijalnom centru 3MC u Medulinu.

U sklopu programa održati će se i okrugli stol, panel o ženskom poduzetništvu pod nazivom „Žene od A do Ž, od ambicije do života kakav želimo“ sa zanimljivim sugovornicama iz više sektora.

Cjelokupni projekt „U fokusu – Žena“ imao je nakon niza raznovrsnih aktivnosti i radionica za cilj jačanje žene u svim njenim segmentima života, od zdravlja, kreative do pokretanja vlastitog posla.

Ovo smatramo prilikom da se žene međusobno povežu, podijele primjere dobre prakse i iskustva te također međusobno upoznaju i predstave.

Program donosi niz zanimljivosti i izlaganja, glavni akcent će biti na razgovoru oko „okruglog stola“ sa zanimljivim sugovornicama a nakon toga slijedi opušteni dio večeri uz glazbu koju nam donosi DJ Keđo uz malu zakusku.

Ukoliko ste poduzetnica, vlasnica tvrtke, obrta, OPG-a, kućne radinosti i ako ste zainteresirane za predstavljanje svoga rada, dostignuća i promociju svog poslovanja javite nam se, jer ćemo zainteresiranima osigurati mjesto za prezentaciju proizvoda, promidžbenih materijala, roll-up-a i slično. Otvoreni smo i za prijedloge.

U svakom slučaju ste dobrodošle jer osim službenog dijela nadamo se i onom malo zabavnijem dijelu večeri u kojem želimo da se svi zajedno opušteno družimo!

Srdačno Vas pozdravljamo i radujemo se druženju!

MedulinArt TIM

Kontakt: 098397615

info@medulinart.hr