Akcija se nastavlja!

Umjetnici i MedulinArt prikupili 24.000 kuna za Sigurnu kuću Istra

Treću godinu zaredom medulinska Udruga MedulinArt organizirala je veliki humanitarni projekt kojim su prikupljali sredstva za rad Sigurne kuće Istra. Ove godine projekt je održan pod nazivom “Umjetnici za Sigurnu kuću Istra” te je ukupno prikupljeno 24.000 kuna.

U sklopu projekta, medulinska fotografkinja Ana Lorencin Buljan snimila je portrete ukupno 39 umjetnika – slikara, kipara, fotografa, glazbenika, modnih dizajnera, šminkerica i frizera – te su portreti predstavljeni u subotu na izložbi u medulinskom 3MC-u. Svi portretirani umjetnici su otkupili fotografije te tako dali svoj doprinos projektu, a posjetitelji su pak sudjelovali kupnjom listića lutrije, za koju su nagrade osigurali brojni sponzori, te bonova za tortu.

Sigurna kuća Istra, podsjetimo, funkcionira isključivo od donacija, a kroz 12 godina otkako je osnovana, u Sigurnu kuću Istra smješteno je ukupno 247 žena i djece žrtava obiteljskog nasilja.

Akcija se nastavlja, te svi koji žele sudjelovati mogu to učiniti uplatom na račun Sigurne kuće Istra sa sljedećim podacima za uplatu: primatelj : Umjetnici za Sigurnu kuću Istra; IBAN: HR8123400091510917331; Poziv na broj: datum uplate; Svrha: Donacija za Sigurnu kuću Istre. (izvor: Glas Istre)

foto: Il Trovatore

video: TV Nova


Zahvaljujemo donatorima..